tisdag 7 mars 2017

Fredagkväll i London

Vi hade sedan tidigare bokat bord på mysiga Osteria Basilico i Notting Hill. Här var vi och åt för snart tre år sedan, tillsammans med våra män och visste att det var ett bra ställe.  

Att vi höll på att inte hitta hit, trots skärmdump på kartan, behöver vi kanske inte gå in på ... 

Förrätt: Caprese. Fantastiskt god! 

Därefter pizza - även den fantastisk!

Och slutligen en oerhört god chokladmousse med chokladsås! Den orkade jag tyvärr inte äta upp. Önskar nu att jag bett att få en doggybag - den till elvakaffet nu hade suttit fint!

Tyvärr tog jag inget kort på restaurangen, men kolla gärna länken högst upp i inlägget, där finns bilder. Här är istället hur det såg ut utanför. (Inte det allra charmigaste av hus, men jag vet inte hur jag tänkte.)

Eftersom vi hade åkt för 4,50 pund och åkte gratis resten av kvällen passade vi på att ta en buss som gick söder om Hyde Park - för att få se lite mer av denna otroligt charmiga stad.

Kvällen avslutade vi med en drink på Dorchester på Park Lane. Deras lounge är väldigt mysig. Och deras lobby är väldigt ... överdådig. (Bild i nästa inlägg.)

När vi kom ut därifrån ösregnade det. Verkligen vräkte ner. Och av någon underlig anledning kom det ingen lämplig buss, så vi gick hela vägen till hotellet. Visserligen inte jättelångt, men vi hann bli två dränkta katter. Men vid det laget skulle vi bara hoppa i nattlinnena och krypa ner under täcket. Trötta efter en låååång dag, men väldigt nöjda (trots att jag började få jobbig huvudvärk). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar